Odesza – Behind The Sun

0

(Nieuwste Hits) – Vandaag is de nieuwe single van Odesza – Behind The Sun uitgebracht. Dit nummer is afkomstig van het aankomende album ‘The Last Goodbye’.

ODESZA over Behind The Sun: “Terwijl we door oude opnames zochten, kwamen we een nummer tegen van de Iraanse zangeres Simin Ghanem. We vonden haar stem zo mooi en indringend dat we hem niet meer uit ons hoofd kregen. Langzaam begonnen we symfonische elementen om haar stem heen te bouwen en stukje bij beetje ontstond er een grootse track. We wilden graag live drums gebruiken op een nieuwe manier en hebben uiteindelijk verschillende snaredrum-elementen door een resonator laten lopen en gemoduleerd bij elke beat. Al met al zijn we erg blij met hoe dit nummer is ontstaan en we zijn erg enthousiast over het combineren van ouderwetse en moderne elementen.”

Share.

About Author

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en draait wekelijks de Nieuwste Hits in zijn eigen radioprogramma Tijmen Only. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.