MuziekPop

Ohlayindigo – Love You To The Moon

(Nieuwste Hits) – Ohlayindigo is een in San Francisco gevestigd elektronische popduo uit Noorwegen. Hun debuut-EP wordt in de zomer van 2016 verwacht. Eerst is het tijd voor de single “Love You To The Moon”.

Ohlayindigo bestaat uit singer-songwriter Hanna Ponth en drummer Zak Shrapnell. Die elkaar hebben leren kennen aan de Liverpool Institute for Performing Arts in Engeland. Samen maken ze Scandi electro-pop met een emotionele twist zoals ze het zelf noemen. Dit hoor je goed terug op de nummers “Summer Crime“, “Heartbeat” en “Gem” maar ook op de nieuwe single “Love You To The Moon”.

Ohlayindigo – Love You To The Moon

De single vertelt een liefdesverhaal van twee mensen die zo verliefd zijn dat ze het niet onder worden kunnen brengen. Een heleboel mensen hebben het gevoel dat hun relatie uniek is en dat het bij niemand zo voelt als bij hen. Vaak zijn deze mensen zich niet bewust van de buitenwereld en in dit nummer hebben we geprobeerd om dit gevoel vast te leggen aldus Ohlayindigo.

Beluister hieronder “Love You To The Moon”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.