HiphopMuziek

Oost Wanted – Eenzaam

(Nieuwste Hits) – De winnaars van Salland’s Got Talent Oost Wanted zet zich in voor “De Week Tegen Eenzaamheid”. De rapgroep doet dit met hun single “Eenzaam”.

De rapgroep bestaande uit Corné van Oorschot (Heeten), Joost van Aarsten (Raalte) en Jelmer van Hezel (Zwolle) timmeren hard aan de weg. Dit jaar is hun debuut EP “Schijf van Vijf” uitgekomen en daarop staat ook de single “Eenzaam”. Het doel van Oost Wanted is om hun passie voor muziek met Nederland te gaan delen. Er liggen volgens de groep al plannen om een full length op te gaan nemen met Zwolse producer Ruben van der Zee. Dit album komt mogelijk uit in 2016.

Eenzaam
Oost Wanted ziet dat steeds meer jongeren zich eenzaam voelen en dat dit gevoel niet door iedereen erkend wordt. Volgens Oost Wanted kan dit uiteindelijk leiden tot frustratie en soms zelfs tot psychische klachten. Om dit onder de aandacht te brengen bij jongeren hebben ze het nummer “Eenzaam” gemaakt. Het nummer “Eenzaam” gaat over de liefde! Een onderwerp waar vrijwel iedereen zich in kan vinden. Dat is ook precies de bedoeling van Oost Wanted want alleen op die manier gaat het onderwerp leven onder de jongeren en wordt het bespreekbaar.

Beluister hieronder “Eenzaam”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Oost Wanted – Eenzaam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.