MuziekNieuwsRock

Orange Fox – Secrets

(Nieuwste Hits) – De rockband Orange Fox presenteert op 15 oktober hun nieuwe EP “Yours Truly” in Hedon. De eerste single van die EP is “Secrets”.

De rockband Orange Fox bestaat sinds 2012 en sindsdien hebben ze grote podia als de Melkweg, Metropool, Vera en Hedon al platgespeeld. Hun eerste single “What Goes Around” kreeg meteen de nodige airplay. Dit is ook niet gek want Orange Fox maakt een mix van de grommende gitaren van de vroege Kings of Leon en de melodieuze sound van U2. Als je de catchy single “Feel It” hoort is de link met Kensington ook snel gelegd.

Yours Truly

Op donderdag 15 oktober presenteert Orange Fox hun nieuwe EP “Yours Truly” in de grote zaal van Hedon in Zwolle. De band heeft de opnames gefinancierd door een succesvolle crowdfundings-actie. Orange Fox trok met dat geld een maand lang in een leegstaande villa om zich daar volledig te richten op de nieuwe nummers van de EP. Het eerste resultaat van de EP is er in de vorm van de single “Secrets”. Een goede rock single met catchy gitaarriffs en een refrein die je zo meezingt! Een band om live mee te maken dus en misschien kan dat wel sneller dan je denkt! Orange Fox reist namelijk heel Nederland door tijdens de Popronde.

Beluister hieronder “Secrets”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.