MuziekPopRock

Orange Fox – Yours Truly

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse rockband Orange Fox timmert goed aan de weg. Ze presenteerden hun debuut EP “Yours Truly” in een uitverkocht Hedon.

Dit succes bleef niet onopgemerkt en de heren tekenden onlangs een publishing contract bij Massive Talent. Ook verzorgt Orange Fox het voorprogramma van Moke in Zwolle, Den Haag en Herleen. “Yours Truly” is na “Secrets” de tweede single die van de gelijknamige EP afkomt.

Videoclip “Yours Truly”

Orange Fox heeft voor de videoclip alles uit de kast gehaald. Ze zijn afgereisd naar het prachtige Veluwse landschap met een drone en een oldtimer Porsche. Hier hebben ze een bijpassende videoclip gemaakt voor hun single “Yours Truly”. Frontman Johan van Vemde over het nummer: “Het nummer is een beetje autobiografisch. Het is een beetje de fase waar we als band in hebben gezeten. Je bent al een tijdje bezig met de EP. En je gaat telkens even op je bek en daar leer je dan weer van. Het is een zoektocht waar je meebezig bent ook qua muziek en ontwikkeling van de band. Over deze zoektocht gaat “Yours Truly” ook.”

Orange Fox staat bekend om hun energieke liveshows! Ga ze dus zeker bekijken tijdens het festivalseizoen.

Beluister hieronder “Yours Truly”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.