MuziekNieuws

Orange Room – Always Get My Way

Orange Room is een nieuwe band uit Liverpool. Ze debuteren nu met hun single “Always Get My Way”. Ze streven er naar om de generatie van nu een nieuwe soundtrack te geven en een streep te zetten onder de laatste tien jaar van de verschrikkelijke popmuziek.

Dit is een nobel streven en met zo’n debuutsingle timmeren ze meteen goed aan de weg. De rockers van Orange Room hebben al muziek verkocht in een groot deel van Europa maar ook in de VS en Australië. Ze hebben ook al airplay gehad op verschillende radiostations. We gaan deze band dan ook zeker terug horen op de radio en zien op festivals. De heren zijn niet geïnteresseerd in je schoenen, je shirt of je asymmetrisch kapsel, ze willen gewoon een streep zetten onder de slechte popmuziek en muziek maken die de komende 50 jaar nog het luisteren waard is.

Beluister hieronder “Always Get My Room”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.