MuziekRock

Orange Skyline – Sound & Fury

(Nieuwste Hits) – De Groningse band Orange Skyline brengt op 13 januari hun debuutalbum “Things That I Hide” uit. De eerste single “Sound & Fury” is nu al uit!

Je kent de heren misschien wel van hun single “I Don’t Mind“. Een lekkere indie-pop song die er voorzorgde dat Orange Skyline zich in de kijker speelde. De band speelde op verschillende de festivals, was te zien in heel Nederland tijdens de Popronde en is uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Hoog tijd voor een debuuutalbum dus!

Orange Skyline – Things That I Hide

Bij de band groeide de interesse in verschillende muziekstijlen. Deze stijlen lopen uit een van Tame Impala tot Kanye West en van Iggy Pop tot LCD Soundsysteem. Om de ambities voor een fris geluid te realiseren hebben de mannen in Oscar de Jong van Kraak & Smaak een goeie producer gevonden. Hij gaf de mannen ruimte om te experimenteren met verschillende geluiden die verder af staat dan men gewend is van Orange Skyline.

Frontman Stefan van der Wielen zegt over het album: “Je hoort het indie-gitaar geluid natuurlijk nog wel terug op de plaat, maar dan gemengd met synthesizers, orkestrale partijen en hiphop-invloeden. Het is meer beat-driven geworden“. Het eerste geluid van het album “Things That I Hide” is nu te horen op de single “Sound & Fury”. Een fijne indie-pop single die live het beste tot zijn recht komt.

Bestel hier het debuutalbum “Things That I Hide” van Orange Skyline.

Beluister hieronder “Sound & Fury”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.