MuziekNieuws

Oud Schuim – Dagelijkse Kost

Oud Schuim 2(Nieuwste Hits) – Oud Schuim is een nieuwe formatie uit Utrecht. Ze maken Nederlandstalige catchy popsongs met een knipoog. De eerste officiële single heet “Dagelijkse Kost”.

Het trio bestaande uit Lucas, Jelle en Thijs brachten vorig jaar al de single “Heerlijk” uit. Een nummer waarin ze op een geweldige wijze een ode brengen aan hun liefde voor bier. Nu zijn ze getekend door 8Ball Music en is er de serieuzere single “Dagelijkse Kost”.

Oud Schuim heeft twee dingen hoog in het vandaal staan het maken van muziek en plezier maken. Dit komt ook allemaal tot uiting in hun nieuwe single. In “Dagelijkse Kost” gaat over de dagelijkse sleur waar iedereen in zit! In het nummer zingt Oud Schuim al wat er gebeurt als je naar het nummer luistert. “Je krijgt het niet meer uit je kop alsof het dagelijkse kost is. Zie nou zelf want het het gaat maar door en gaat maar door en ooh”, zingen de mannen van Oud Schuim. Het nummer is vrolijk en zomers en gaat inderdaad niet meer uit je hoofd. In de Roodshow op Radio 2 zijn ze al uitgeroepen tot roodgloeiend. Naast het maken van muziek trakteert Oud Schuim de fans regelmatig op humoristische video’s en foto’s via social meda. Een trio om in de gaten te houden dus want dit kan wel eens de zomer van Oud Schuim worden!

Beluister hieronder “Dagelijkse Kost”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.