MuziekNieuws

Outlandish – Warrior // Warrier

OutlandishDe Deense band Outlandish is terug van weggeweest! Op 12 april brengen ze hun nieuwe cd ‘Warrior // Warrier’ uit. We kunnen nu alvast genieten van de gelijknamige eerste single van het album.

Outlandish kennen we allemaal van hun grote hit “Aicha“. Nu zo’n 10 jaar later, zijn de drie Deense heren hard op weg dit succes te evenaren. De single “Warrior // Warrier” wordt op verschillende landelijke radiostations gedraaid. Het kan dan ook niet anders dan dat de cv van Outlandish verder wordt uitgebreid. De band verkocht meer dan één miljoen singles en ontving in verschillende landen platina en gouden platen. Ook scoorde ze in vijftien verschillende landen een top 5 hit.

Het album ‘Warrior // Warrier’ is mede geproduceerd door de band zelf. De teksten zijn afkomstig van Waqas Ali Qadri, Isam Bachiri en Lenny Martinez. De drie heren vormen al 15 jaar Outlandish. Op het album zijn verschillende genres te horen. Zo hoor je pop, reaggae en hiphop invloeden. De teksten zijn voornamelijk in het Engels. Maar je hoeft niet raar op te kijken als je ineens een stukje Spaans, Deens of Arabisch hoort.
Beluister hieronder “Warrior // Warrier”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.