Over

Nieuwste Hits is een initiatief van Tijmen Horstman. Die zijn passie voor muziek graag wil delen met de rest van de wereld. Nieuwste Hits zag in 2011 het levenslicht onder de naam nieuwehits.wordpress.com. Na een mooi eerste jaar is er voor gekozen om de site te professionaliseren. Nieuwste Hits streeft er naar om wekelijks zoveel mogelijk nieuwe hits te plaatsen. Elke zaterdag vind je er de T-man Top 10 met de 10 beste Nieuwste Hits van het moment. Deze lijst is ook te beluisteren via Spotify. Nieuwste Hits merkt dat de website steeds beter wordt gevonden door muziekliefhebbers en door radiomakers.

Om de bezoekers van meer nieuwe muziek en muziek gerelateerd nieuws te voorzien, heeft Tijmen in oktober 2015 besloten om muziekliefhebbers te zoeken die mee willen helpen de website te laten groeien! Wil jij Nieuwste Hits helpen? Kijk dan bij vacatures!

De teksten die op de site staan zijn geschreven door Nieuwste Hits zelf. De afbeeldingen komen vaak van de officiële sites of uit persberichten. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend en Nieuwste Hits is niet verantwoordelijk voor de sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Tips zijn altijd welkom! Je kan ze opsturen via het contactformulier.