MuziekNieuws

Palio SuperSpeed Donkey – Mr. Dickhead

Palio SuperSpeed Donkey is een van de grootste beloftes van Nederland. De Amsterdamse band met een gemiddelde leeftijd van nog geen vijftien jaar oud heeft de single “Mr. Dickhead” uitgebracht.

Luister naar de single “Mr. Dickhead” en het klikt alsof de Arctic Monkeys aan een tweede jeugd zijn begonnen. Verschil is dat deze band uit Nederland komt en ze 8 jaar oud waren toen “I Bet You Look Good On The Dansfloor” uitkwam. De platenmaatschappijen wilde maar wat graag deze band binnenhalen! Uiteindelijk is de eer naar Top Notch gegaan. Bij Top Notch komt de eerste EP “Wateramp” uit!

Palio SuperSpeed Donkey kwam als een van de weinige ongetekende bands op de 3fm playlist. Een van de nummers werd gebruikt in een Franse en Nederlandse commercial. Ze waren te zien in het voorprogramma van Bettie Serveert, waren een van de grote verassingen op Into The Great Wide Open en verzorgen de hele clubtour van Bombay Show Pig de support. Van deze jonge gasten gaan we duidelijk nog veel horen!

Beluister hieronder “Mr. Dickhead” De videoclip is gemaakt door Teemong.

Muziek: 3 voor 15

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.