DanceMuziek

Pet Shop Boys – Inner Sanctum

(Nieuwste Hits) – Het Britse muziekduo Pet Shop Boys komt op 1 april met het nieuwe album “Super”. Het album is de opvolger van het in 2013 verschenen “Electric”. Als opwarmertje hebben de heren alvast “Inner Sanctum” online gezet.

De Pet Shop Boys schreven het album in Londen en Berlijn. Voor de productie en het mixen vlogen ze naar Los Angeles om te werken met Stuart Price. Op het album “Super” staan twaalf nieuwe nummers waaronder “The Pop Kids”. Een klassiek Pet Shop Boys nummer dat je doet denken aan de Londense club-scène begin jaren 90. Het album is de opvolger van “Electric” waarmee de heren het hoogste de charts binnenkwamen in Amerika en Engeland sinds twintig jaar.

Pet Shop Boys – Inner Sanctum

Het Britse duo kondigde naast het nieuwe album ook een reeks bijzondere concerten aan onder de naam Inner Sanctum. Van 20 tot 23 juli treedt het duo op in het Royal Opera House in Londen. Waar ze ongetwijfeld naar het nieuwe werk ook oude hits als “Go West” en “West End Girls” spelen. De show is ontworpen door Es Devlin en choreograaf Lynne Page. Dit zijn de enige shows die de Pet Shop Boys dit jaar geven in Engeland. Het is nog niet bekend of het duo buiten Engeland concerten gaat geven.

Beluister hieronder “Inner Sanctum”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.