MuziekNieuws

Pinkpop line-up 2015

Pinkpop(Nieuwste Hits) – Vandaag is de line-up van Pinkpop 2015 bekend gemaakt tijdens de persconferentie in Paradiso. De grote namen zijn dit jaar o.a. Muse, Robbie Williams, Avicii, Foo Fighters en Pharrell Williams. Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juni op het bekende Megaland terrein in Landgraaf.

Festivaldirecteur Jan Smeets heeft het voor elkaar dat Pinkpop elke dag een uur langer door mag gaan. Dit is belangrijk omdat veel grote acts eisen dat ze volledig in het donker spelen zodat hun show beter tot zijn recht komt. Dit jaar heeft Pinkpop weer meer dance-acts geprogrammeerd met als absolute hoofdact de Zweedse dj Avicii. Een andere opvallende act is Urbanus & de Fanfaar die optreden op de Pinkpop zondag. Onderaan deze pagina staat de line-up tot nu toe. Jan Smeets vertelde dat er nog 12 namen bij komen. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag.

Nederlandse bands

De zege tocht van Typhoon gaat door! In 2014 speelde hij alle grote festivals plat waaronder een legendarisch optreden op Lowlands. Nu mag hij ook Pinkpop van zijn bucketlist afstrepen hetzelfde geldt voor Dotan. Anouk staat dit jaar voor de zesde keer op het festival en is hiermee de artiest de het meeste op Pinkpop heeft gespeeld. Het festival vraagt elk jaar weer aan het publiek welke artiesten op Pinkpop moeten optreden. Dit jaar werd Kensington door het publiek gekozen en daarom spelen ze voor de tweede keer op op het festival. De Jeugd van Tegenwoordig viert dit jaar hun 10-jarige bestaan op het festival en nieuwkomers John Coffey en Kovacs mogen ook hun kunsten vertonen aan het publiek.

Pinkpop. Line-up

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.