DanceMuziek

Pitto – Fly Like A Bird

(Nieuwste Hits) – De uit Utrecht afkomstige multi-instrumentalist en DJ Pitto scoort op dit moment met zijn single “Fly Like A Bird”. In 2009 won Pitto de Grote Prijs van Nederland in de categorie Dance/Producers.

Achter de artiestennaam Pitto schuilt Geurt Kersjes. Die tot zijn zestiende alleen maar Hiphop luisterde. Dit veranderde snel toen hij een album van The Prodigy kreeg. Hij was zwaar onder de indruk van de breakbeat electro uit Engeland en zijn liefde voor de elektronische sound was geboren. Pitto probeert altijd verschillende stijlen met elkaar te verweven en die sound brengt hem nu in clubs over de hele wereld. In deze clubs draait hij o.a. de single Feelin’.

Fly Like A Bird

Op Pitto’s zijn nieuwe single “Fly Like A Bird” gaat hij de house kant op. Met hier en daar een folk gitaar. Veel van zijn muziek heeft te maken met het thema liefde. Pitto heeft dit thema ook verwerkt in “Fly Like A Bird”. De single is een echte oorwurm en zit na een paar luisterbeurten echt goed in je hoofd. Zorgt deze single ervoor dat Pitto bekend wordt bij het grote publiek? In Duitsland gaat de single al aardig goed in de clubs!

Beluister hieronder “Fly Like A Bird”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.