IndieMuziek

POL – Angel Death

(Nieuwste Hits) – De jonge Franse indie-popzanger POL, afkomstig uit Perpignan, verrast zijn fans met een nieuwe single genaamd ‘Angel Death’. Deze akoestische Franse track belooft een intiem verhaal van liefde en verdriet te vertellen, opgenomen met rauwe, authentieke energie.

Met invloeden van artiesten als Miossec, Cali en Benjamin Biolay, neemt POL luisteraars mee op een meeslepende emotionele reis die doet denken aan een besneeuwd Parijs in de jaren 60. POL’s muzikale universum wordt beïnvloed door verschillende stromingen, variërend van de elektrische indie van de jaren 2000 tot de Manchester-geluiden uit de jaren 80. Zijn teksten, rechtstreeks uit zijn dagboek, weerspiegelen een innerlijke strijd tussen nostalgie, hartzeer en verlangen naar vrijheid.

Deze nieuwe single volgt op het succes van zijn debuut-EP “Blue Moon Sketches”, waarvan de eerste single “Blue Moon Night Girl” veel lof oogstte. Het DIY-geluid van de EP, opgenomen en geproduceerd in zijn slaapkamer, weerspiegelt POL’s streven naar een uniek en onderscheidend geluid.

Met ‘Angel Death’ laat POL opnieuw zien waarom hij wordt beschouwd als een opkomend talent in de indiepopscene. Het nummer belooft een aanvulling te zijn op zijn groeiende repertoire en kan zeker worden gewaardeerd.

Lees meer over POL’s zijn debuut-EP “Blue Moon Sketches” en single Blue Moon Night Girl‘.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.