IndieMuziek

Pol – Blue Moon Night Girl

(Nieuwste Hits) – De 21-jarige Franse singer-songwriter Pol heeft zijn eerste EP “Blue Moon Sketches” uitgebracht. Deze EP bevat zes indie-poptracks, waarvan ‘Blue Moon Night Girl’ de eerste single is.

Na het uitbrengen van drie singles in 2023 is het nu tijd voor zijn debuut-EP “Blue Moon Sketches“. De zes tracks op dit album zijn opgenomen en geproduceerd in zijn slaapkamer, wat de hele EP een nog meer DIY-geluid geeft. Pol heeft zich laten inspireren door de lo-fi bedroom, electric indie en de 80’s Manchester sound. Dit hoor je ook terug op de eerste single “Blue Moon Night Girl”, waarin hij vintage gitaren en hybride drums gebruikt. Op het nummer zingt Pol over een onzekere liefdesgeschiedenis.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.