MuziekPop

Pond – Sweep Me Off My Feet

(Nieuwste Hits) – De band Pond is terug met de nieuwe single “Sweep Me Off My Feet”. Deze single is geproduceerd door Kevin Parker van Tame Impala.

Pond is het project van Nicholas Albrook, de ex-bassist van Tame Impala. Eind 2015 bracht hij met zijn band hun album “Man It Feels Like In Space Again” uit. Een album dat door veel recensenten werd gezien als een psychedelische openbaring. Dit album bracht Pond in concertzalen over de hele wereld.

Pond – Sweep Me Off My Feet

De band komt begin 2017 met een nieuw album. De eerste single heet “Sweep Me Off My Feet”. Een single waarop goed te horen is dat Kevin Parker de producer is. Het nummer krijgt namelijk de typische Tame Impala behandeling door met synths en gitaren een psychedelische sound neer te zetten. De single is iets dromeriger en elektronischer dan hun vorige werk. Maar Nicholas Allbrook drukt met zijn stem toch zijn eigen stempel op het nummer en let vooral ook even op de toffe solo op het eind van het nummer!

Beluister hieronder “Sweep Me Off My Feet”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.