DanceMuziek

Porij – Unpredictable

(Nieuwste Hits) – De vierkoppige Engelse band Porij heeft de nieuwe single ‘Unpredictable’ uitgebracht. Deze single is afkomstig van hun aankomende debuutalbum ‘Teething’ die op 26 april uitkomt.

Porij staat bekend om hun unieke mix van dance-pop. Na eerdere releases zoals “My Only Love” en “You Should Know Me” in 2023, keert de band nu terug met een fris geluid op “Unpredictable”.

De band vertelt over de nieuwe single: “Deze tekst komt voort uit een gedicht dat ik in november heb geschreven. Het was behoorlijk somber, maar in essentie ging het erom het verlangen naar de eenvoud van mijn vroege leven te missen, maar te hunkeren naar de complexiteit van het leven dat zou kunnen komen. In die periode voelde alles nogal op en neer en wist ik niet echt hoe ik me van de ene dag op de andere zou voelen.

Aankomend debuutalbum ‘Teething’

Het debuutalbum ‘Teething’, geproduceerd door de band zelf en gerenommeerd producer David Wrench, staat gepland voor release op 26 april via Play It Again Sam Records. Wrench, bekend van zijn samenwerkingen met artiesten als Frank Ocean, The XX en Young Fathers, heeft het album een eigentijdse sound gegeven zonder de nostalgische invloeden uit het oog te verliezen.

Aankomende tour

Porij zal ook een uitgebreide tour maken, met onder andere een headline show in de Electric Ballroom in Londen op 24 april. Daarnaast staan er optredens gepland in steden als Manchester, Nottingham, Glasgow, Bristol, Leeds, New York, San Francisco, Seattle en Los Angeles.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.