MuziekRock

Project Bongo – Girls Don’t Mind

(Nieuwste Hits) – De Utrechtse band Project Bongo brengt begin 2016 de tweede EP “Weekends” uit. Als opwarmertje hebben ze de single “Girls Don’t Mind” uitgebracht.

De vijfkoppige band Project Bongo is ontstaan op de Herman Brood Academie. Ze spelen catchy indie pop! Hun muziek bracht ze al op veel verschillende festivals in Europa. Zo stonden ze op ‘This is Hultsfred’ in Zweden en speelden als winnaars van de Serious Talent Contest op Sziget in Hongarije. Ook won Project Bongo de Utrechtse Popprijs!

Weekends
Voor hun tweede EP “Weekends” werkten ze samen met producer Huub Reijnders. Hij zorgde ervoor dat de elektronische beats, synths en gitaren werden vermengt tot dansbare indie pop. Dit hoor je ook op de radiovriendelijke single “Girls Don’t Mind”. Een single die met name live zorgt voor veel energie in de zaal en de vergelijking met Two Door Cinema Club snel maakt! Wij van Nieuwste Hits kunnen na het grijs draaien van de debuut EP “Dancing Monkey” niet wachten op de tweede EP!

Beluister hieronder “Girls Don’t Mind”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.