MuziekNieuws

Propellers – Midnight Kiss

PropellersPropellers is een nieuwe band uit het Engelse Tunbridge Wells. Ze zijn al opgepikt door BBC One met hun eerste single “Midnight Kiss”.

De vijfkoppige band heeft net een debuut EP uitgebracht die ook “Midnight Kiss” heet. Propellers lokt je met een typische indie sound naar het refrein en gaat dan los met een super catchy synthesizer loopje. Dit zorgt ervoor dat de hele EP enorm dansbaar is. Ik voorzie dan ook grote dansende festival menigte voor hun neus tijdens het festivalseizoen. De opvolger van “Midnight Kiss” staat ook al klaar en heet “Landslide“. De heren zijn al bezig met de videoclip, het zal dus niet lang meer duren voordat “Landside” uitkomt. Ik ga er vanuit dat we deze band snel op de radio horen en hoop dat het hele album in dezelfde lijn verder gaat.

Beluister hieronder “Midnight Kiss”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.