DanceMuziek

PYN – The Rider

(Nieuwste Hits) – De Haarlemse Pien Breeuwsma gaat muziek uitbrengen onder de naam PYN. Vandaag heeft ze haar eerste single ‘The Rider’ uitgebracht.

Pien Breeuwsma is geen onbekende in de Nederlandse muziekscene. In 2012 stond ze onder de naam Blue June in “de Kleine Prijs van Fryslân”. Maar na een paar jaar besloot ze onder de naam PYN (spreek uit PIEN) verder te gaan! Ze ging de studio in met Thijs van der Klugt (Baskerville) en kwam eruit met een nieuwe EP die begin 2016 uitkomt. Thijs van der Klugt is een getalenteerde producer die eerder samenwerkte met Sue The Night, Chef’Special, Sef en Bade. PYN zegt hierover: “Al in de eerste sessie hebben we samen The Rider geschreven. Een nummer waar ik nog steeds een wow gevoel bij heb en dacht, deze kant moet ik op. Ik kwam erachter, dat als het iets meer elektronischer is met minder gitaren, dan komt mijn stem veel beter tot zijn recht“.

Naast muziek is PYN ook geïnteresseerd in mode en werkt ze samen met verschillende fashion designers.

Beluister hieronder “The Rider”
https://soundcloud.com/pynmusic/1-pyn-the-rider/s-SoV9G

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.