MuziekNieuws

Querist ft. B.O.B. – Know When To Let Go

QueristQuerist is een onbekende naam in de Nederlandse muziekscene maar daar komt snel verandering in. Zijn single “Know When To Let Go” is inmiddels opgepikt door verschillende radiostations waaronder 3FM en KXradio.

De man achter Querist is Rob Nakken. Geen onbekende in de Nederlandse muziekscene. Hij is bassist van The Light Parade en is de helft van danceproducersduo When Logic Fails. Ook produceert hij voor andere bands uit allerlei genres.

Toch heeft Rob tijd gevonden om eigen werk te maken. Zijn eerste single “Know When To Let Go” werd ontdekt en gedraaid door Rob Stenders. Dit zorgde ervoor dat ook andere radiostations het nummer gingen draaien en nu is geheel onverwachts het balletje gaan rollen. Op “Know When To Let Go” hoor je een stevige beat met goeie synthesizer partij er overheen. Het is een rockende elektronica single geworden vol hitpotentie!

Op 7 maart verschijnt op zijn verjaardag de EP Happy Birthday. Op deze EP komen zes nummers te staan. Die hij allemaal zelf heeft ingespeeld.

Je kan “Know When To Let Go” gratis downloaden!

Beluister hieronder “Know When To Let Go”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.