MuziekNieuws

Qusion Formation

Qusion Formation is ontstaan in 2011 door een botsing van twee personen. De reactie die voortgekomen is uit deze ontmoeting leidde tot een muzikale explosie van verscheidene kleuren. Dat zie je ook terug in de videoclips die Qusion Formation heeft gemaakt.

Qusion Formation bestaat uit Dennis Debie en Stijn Taelman. Moegestreden van de dagelijkse gang van zaken en de gestructureerde muzikale cultuur besloten zij op zoek te gaan naar een manier om mensen hiervan bewust te maken.

Qusion Formation weet gewapend met akoestische en electronische klanken een eigen nieuwe sound neer te zetten. Door gebruik te maken van moderne technieken klinkt het tweetal als een volwaardige band.

Na de singles ‘Cherry Pop Man’, ‘When We Had No Clue’ en ‘Sense’ is het nu tijd voor de vierde single ‘Intro’. Vrolijke geluiden en onderbewuste gedachten gebracht in de simpliciteit waaruit muziek hoort te bestaan!

Waarschuwing van Qusion Formation: de sound werkt extreem aanstekelijk en er bestaat grote kans op een relaxte bijwerking!

Beluister hieronder de nieuwe single ‘Intro’.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Qusion Formation

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.