MuziekNieuws

Racoon – Shoes of Lightning

3FMSR(Nieuwste Hits) – Racoon heeft het themanummer voor 3FM Serious Request uitgebracht. De opbrengt van de single “Shoes of Lightning” komt ten goede aan de jaarlijkse actie, waarvoor Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg 6 dagen dag en nacht radio maken zonder te eten.

Het begin van de plaat doet een beetje denken aan het liedje dat onder de campagne tegen huiselijk geweld zit. Het is een prachtig nummer geworden waar Bart en zijn mannen veel gevoel in hebben gegooid. Dat is ook niet gek want bij Racoon zijn ze allemaal vader en kennen ze onvoorwaardelijke liefde voor hun kinderen. Wat zanger Bart dan ook het hardste raakt, is dat er dagelijks 70 schoolklassen sterven aan de gevolgen van diarree!

Het Glazen Huis staat dit jaar van 18 tot 24 december Leeuwarden. Dit jaar vragen ze tijdens 3FM Serious Request aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van het gebrek aan schoondrinkwater, zeep en toiletten. Elk jaar sterven er 800.000 kinderen aan diarree, elke dag 2200 kinderen.

Beluister hieronder het 3FM Serious Request themanummer “Shoes Of Lightning”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Racoon – Shoes of Lightning

  • Zou ‘m graag downloaden maar heb geen Itunes en/of betaalmogelijkheden bij die ellende.
    Jammer, gemiste kans…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.