RANI – Knock You Down

0

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse zangeres RANI timmert lekker aan de weg! Vorig jaar was daar haar eerste single van de EP “EP3”. Nu is daar de nieuwe EP “EP9” met daarop de nieuwe single “Knock You Down”.

Je kent haar waarschijnlijk van de hit “Post Malone” van Sam Feldt. RANI neemt op dit nummer de vocalen voor haar rekening. Maar ook met haar eigen muziek is ze lekker bezig. Het thema van haar nieuwe EP is dan ook ‘persoonlijke groei’!

RANI – Knock You Down

Op haar nieuwe single “Knock You Down” en bijhorende clip laat ze deze groei goed zien. Op de EP staan drie aanstekelijke R&B, pop tracks die zijn ge├»nspireerd uit lessen die ze heeft geleerd op haar weg van een meisje naar een jongvolwassen vrouw. “De liedjes gaan over groeien, jezelf beter leren kennen en het positief draaien van situaties waarin je jezelf gekwetst hebt gevoeld. Mijn boodschap aan de luisteraar: Je bent een prachtig mens in ontwikkeling”, aldus de 21-jarige RANI.

Beluister hieronder “Knock You Down”

Share.

About Author

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en draait wekelijks de Nieuwste Hits in zijn eigen radioprogramma Tijmen Only. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.