MuziekNieuws

Real Estate – Talking Backwards

Real Estate(Nieuwste Hits) – De indiepopband Real Estate gooide hoge ogen tijdens het SXSW. De Amerikanen speelden daar onder ander nummers van het nieuwe album Atlas. De eerste single van dat album is “Talking Backwards”.

Het album Atlas is ontstaan uit het vele touren van de band. Real Estate kan prachtige melodieën verweven met ingewikkelde gitaar arrangementen, zo ook op de nieuwe single “Talking Backwards”. De zang van Martin Courtney zorgt ervoor dat je halverwege de middag dagdroomt! Dit komt ook door de opvallend heldere productie van “Talking Backwards”. Met het geven dat er weinig bands helemaal op gitaren gericht zijn kan het zo maar zijn dat Real Estate uitgeroeid tot een grote band. Lovende recensies van het grootste showcase festival SXSW hebben ze al op zak. Real Estate is dus een band om in de gaten te houden! Je gaat ze vast tegenkomen op festivals.

Beluister hieronder “Talking Backwards”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.