MuziekNieuws

RedFoo – Bring Out The Bottles

RedfooRedfoo is beter bekend als de helft van LMFAO. Hij scoorde wereldwijde dancehits maar vond het toch tijd worden voor wat nieuws. Redfoo dook de studio in en kwam eruit met “Bring Out The Bottles”. Het is de eerste single van het debuutalbum “I’m Getting Drunk” dat later dit jaar uitkomt.

De echte naam van Redfoo is Stefan Kendal Gordy. Hij schreef en produceerde het nummer helemaal zelf. Als zanger, rapper en DJ van LMFAO is het moeilijk om totaal iets anders te maken. Op “Bring Out The Bottles” is het Redfoo gelukt om wat anders te maken. Het is meer een dancehit geworden met lichte dubstep invloed. Al met al een zeer dansbaar geheel. Het kan dan ook niet anders dat het een enorm clubknaller wordt.

Beluister hieronder “Bring Out The Bottles”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.