MuziekPop

Remme – Heat

(Nieuwste Hits) – Het is alweer vier jaar geleden dat Remme zijn debuutsingle ‘Get Older’ uitbracht. Inmiddels zijn we al vele singles verder en brengt hij anderhalf jaar na zijn laatste single de nieuwe track ‘Heat’ uit.

Toen de talentvolle Eindhovense artiest, opgeleid aan de Herman Brood Academie, vier jaar geleden zijn debuut maakte met de single ‘Get Older’, stond hij door de coronapandemie voor lege zalen. Ondanks deze uitdaging wist hij met singles als ‘Half a World Away’ en ‘Lose Touch’ de airplay charts van Nederland, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië te veroveren. Met twaalf singles en een EP op zijn naam is deze multi-instrumentalist en getalenteerde liedjesschrijver nu een gevestigde naam.

Nieuwe single Heat

Zijn nieuwste single ‘Heat’, die op 9 februari wordt uitgebracht met een bijbehorende videoclip, belooft een van zijn meest speelse nummers tot nu toe te zijn. In ‘Heat’ vertelt remme over de zenuwen die ontstaan wanneer je in de buurt bent van iemand die je leuk vindt, een thema dat hem doet denken aan zijn tienerjaren. Later deze maand komt er ook een akoestische versie uit, vergezeld van een YouTube Circle Session-video.

Recentelijk trad remme op als voorprogramma van Chris James in München, Berlijn en Keulen, waar hij zijn live reputatie eens te meer waarmaakte. Remme is er klaar voor om ook weer in Nederland voor volle zalen op te treden.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.