MuziekPop

Rita Ora brengt nieuw album You & I uit

(Nieuwste Hits) – De internationaal veelgeprezen singer-songwriter Rita Ora brengt haar nieuwe album You & I uit via BMG. You & I is een diep persoonlijk oeuvre dat onlosmakelijk verbonden is met een nieuwe fase in Rita’s leven en carrière

“De ‘You’ in You & I vertegenwoordigt meer dan alleen de man waarvan ik hou,” zegt Rita. “Het gaat over mijn moeder, mijn vrienden, mijn fans en in sommige opzichten vertegenwoordigt het de relatie die ik met mezelf heb. Dit album is de afgelopen twee jaar als een dagboek voor me geweest en ik ben heel blij dat jullie het eindelijk kunnen horen.”

You & I bevat ook de eerder uitgebrachte singles “Don’t Think Twice”, “Praising You (feat. Fatboy Slim)” en “You Only Love Me”, die in totaal bijna 100 miljoen wereldwijde streams opleverden.

Beluister hieronder het album.

Of de single met Fatboy Slim.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.