MuziekNieuws

Rita Zipora – Katerdag

Rita Zipora(Nieuwste Hits) – Rita Zipora bracht begin van het jaar haar debuutalbum ‘Als Ik Kijk’ uit. Dit album werd goed ontvangen door de Nederlandse muziekpers. Haar eerste single “Wasem” hoorde je af en toe al voorbij komen op de radio. Nu is het tijd voor de tweede single “Katerdag”.

Een nummer die na de eerste luisterbeurt van ‘Als Ik Kijk’ er meteen uitsprong. “Katerdag” is geschreven naar aanleiding van een enorme kater die Rita zelf had. Ze was dan ook benieuwd wat haar publiek deed op zo’n dag. Daarom riep ze haar luisteraars op om filmpjes van hun katerdag te sturen, zodat ze daar een videoclip van kon maken. Jochem Myjer liet deze kans niet aan zich voorbij gaan en stuurde ook een filmpje in.

Rita Zipora heeft van “Katerdag” een speciale radiomix gemaakt. De radiomix is misschien nog wel beter dan de albumversie! Roosmarijn Reijmer van 3voor12radio is al om en heeft”Katerdag” verkozen tot DJ Favorite van de Week!

 

Beluister hieronder “Katerdag”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.