MuziekNieuws

Robbie Williams – Bully

Robbie Williams(Nieuwste Hits) – Robbie Williams is druk bezig met het nieuwe album “Under The Radar”. Het openingsnummers van dat album is tevens de soundtrack van een reclame van Café Royal.

Dit nieuws werd bekend op een top secret evenement in Parijs. Waar na weken van speculatie eindelijk de identiteit van geheim agent Café Royal is onthult. Robbie Williams is te zien als under-coffee agent in de nieuwe reclame van Café Royal. De reclame is gemaakt met een dikke knipoog naar James Bond. Het album dat volledig “Under The Radar – Volume 1” heet komt binnenkort uit.

Volgens Robbie Williams zelf is Guy Chambers, de man met wie hij zijn grootste hits schreef niet blij met dit album. Het album is namelijk een soort verzamelalbum met muziek die Robbie nog had liggen. Volgens Guy Chambers zijn de nummers veel te goed en zouden ze makkelijk op een echt studioalbum passen. Maar Rebels als Robbie is brengt hij de tracks gewoon uit op Under The Radar.

Bekijk hieronder de reclame

Beluister hieronder “Bully”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.