MuziekNieuws

Robbie Williams – Go Gentle

Robbie Williams (Nieuwste Hits) – De single “Go Gentle” is een van de zes nieuwe nummers van Robbie Williams. Deze nummers verschijnen op zijn nieuwe swing-album ‘Swings Both Ways’.

Op 18 november komt de opvolger uit van het succesvolle album “Swing When You’re Winning“. Het best verkochte album van Robbie Williams ooit! Om zijn nieuwe album te promoten doet treedt hij een keer op in het Palladium in Londen. Een theater waar zo’n 2300 bezoekers in kunnen. Die avond wordt ook meteen gefilmd voor de DVD die uitkomt bij het album “Swings Both Ways”.

 

“Go Gentle” heeft Robbie Williams geschreven voor zijn dochtertje Teddy. In het nummer waarschuwt hij zijn dochter voor het dansen met mannen in een discotheek. Hij vertelt haar ook dat je niet meteen hoeft te zoenen. Mocht er iets gebeuren zou Robbie er altijd voor haar zijn.

Beluister hieronder “Go Gentle”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.