MuziekPop

Robbie Williams – Heavy Entertainment Show

(Nieuwste Hits) – Robbie Williams werkte de afgelopen maanden in het diepste geheim aan zijn nieuwe elfde studio album “Heavy Entertainment Show”. Dit album dat op 4 november uitkomt lijkt het meest spraakmakende album tot nu toe te worden.

Het is ook het eerste album dat uitkomt bij zijn nieuwe label Sony en niet meer bij Universal. Voor zijn nieuwe album werkte Robbie Williams weer samen met Guy Chambers. De man waarmee hij ook zijn eerste vijf albums schreef waaronder het succesvolle album ‘Escapology‘. Door een ruzie hebben de twee jaren niet met elkaar samengewerkt totdat ze in 2012 vrede sloten. In 2013 werkten ze weer samen op het album “Swing Both Ways”.

Heavy Entertainment Show

De gelijknamige titeltrack lijkt verder te gaan waar “Swing Both Ways” stopt. Ook in deze single hoor je de Bigband invloeden waar Robbie Williams zo dol op is. Robbie noemt het nummer: ‘bombastisch, grandioos, gek, theatraal en glorieus’. “Als je humor hebt en je jezelf niet al te serieus neemt, vind je dit nummer vast leuk.”

Aan het album hebben Ed Sheehan The Killers-frontman Brandon Flowers en Johnny McDaid van Snow Patrol meegeschreven. Daarnaast zijn er duetten met singer-songwriters Rufus Wainwright (Hotel Crazy) en John Grant.

Bestel het nieuwe album van Robbie Williams hier.

Beluister hieronder “Heavy Entertainment Show”

Lees ook:
Robbie Williams – Bully
Avicii ft. Robbie Williams – The Days

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.