MuziekNieuws

Robbie Williams – Swings Both Ways

Robbie Williams(Nieuwste Hits) – Robbie Williams brengt op 15 november zijn nieuwe album ‘Swings Both Ways” uit. Een album vol klassiekers maar ook 6 nieuwe nummers!.

“Swings Both Ways” is de opvolger van zijn vorige swing-album “Swing When You’re Winning”. Dat album was het best verkochte album van Robbie Williams ooit! De verwachtingen voor de opvolger zijn dus hoog gespannen. Robbie Williams heeft samen met Guy Chambers samen nieuwe nummers geschreven. Het was voor het eerst dat Robbie Williams weer met hem samenwerkte sinds 2009. Guy Chambers produceert het album ook.

De titeltrack “Swings Both Ways” zingt Robbie samen met Rufus Wainwright. Op het album hoor je ook een bijdrage van Lily Allen, Kelly Clarkson en Olly Murs. De laatst genoemde stond ook in het voorprogramma van Robbie Williams tijdens zijn “Take The Crown tour”.

Beluister hieronder naar een preview van het album.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.