Uncategorized

Robin Thicke ft. Pharrell, T.I. – Blurred Lines

Robin ThickeRobin Thicke is een Canadees-Amerikaanse zanger, componist en acteur. Die in 2003 een enorme hit scoorde met “When I Got You Alone“. Nu is het tijd voor de nieuwe single “Blurred Lines”.

De single “Blurred Lines” is geproduceerd door Pharrell. Dat hoor je terug door de funky uptempo beat met meerdere hoge en lage vocale lagen. Op het aankomende album staan ook ballades en oprechte muziek. Robin Thicke hoort zich zelf niet graag herhalen. Elk album moet weer totaal anders zijn dan zijn voorganger.

In de videoclip van “Blurred Lines” spelen er naast Robin Tichke,T.I. en Pharrell ook naaktmodellen. Na een paar dagen en meer dan een miljoen views vond YouTube het welletjes en haalde de videoclip offline. Inmiddels hebben de heren een videoclip waarin geen naakt meer zit. De officiële versie van de videoclip zie je hieronder!

In Nederland is de clip van “Geen Fuck Om Jou” van de band F offline gehaald omdat er teveel naakt in zou zitten. “Sukkel voor de Liefde” van The Opposites zit ook op het randje.

Beluister hieronder “Blurred Lines”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Robin Thicke ft. Pharrell, T.I. – Blurred Lines

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.