MuziekNieuws

Roel C. Verburg Liedjes voor de Kater

Roel C. Verburg is een cabaretier en muzikant. In november is zijn album ´liedjes voor de kater´ uitgekomen. Het is een album geworden vol luister liedjes met prachtige oneliners. In het liedje ´´Uit“ maakt hij het op een creatieve manier uit met zijn vriendin.

In het nummer “Ik ben geen nudist” zitten alleen maar oneliners. Bijvoorbeeld: ‘Ik ben niet dakloos, ik ben gewoon al 20 jaar verdwaald of ik ben geen alcoholist’, ik vind de eerste 30 bier gewoon niet lekker’. De mooiste vind ik. ‘Ik heb geen epilepsie, nee ik dans gewoon raar’. In het nummer “Slechtste rapper van de straat” zet Roel C. Verburg je steeds op het verkeerde pad door andere woorden te gebruiken dan je eigenlijk verwacht, samen met de funky groove zorgt dit voor een heel fantastisch liedje.

Hieronder kan je de drie leukste nummer beluisteren!

Beluister hier het nummer “Uit“ met Jennifer Hoffman.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=NsZRXrwjKYk]

Beluister hier het nummer “Ik ben geen nudist” met prachtige oneliners!
Beluister hier het nummer “Slechtste rapper van de straat”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.