HiphopMuziek

Ronnie Flex & Mr. Polska – Niemand

(Nieuwste Hits) – Refreinkoning Ronnie Flex en je favoriete knuffel-Pool Mr. Polska brengen single ‘Niemand’ uit als soundtrack van de film Popoz.

Ronnie & Polska
De mannen Ronnie en Polska kennen elkaar al sinds het begin van hun carrières. Ze hebben meerdere nummers samen gemaakt en nu is het tijd voor de single ‘Niemand’. Ronnie Flex doet waar hij goed in is: een catchy refrein zingen. Mr. Polska doet waar hij goed in is: gekke onverstaanbare dingen rappen. De soundtrack is geproduceerd door Boaz van de Beatz, een vaste speler in de muziek van zowel Flex als Polska. De beat heeft een house-feel, een sound die niet onbekend is voor zowel Ronnie als Polska.

Popoz de film: 8 oktober in de bioscoop
De single Niemand is de soundtrack van de film Popoz. Popoz is een humoristische politieserie die uitgezonden wordt op Comedy Central. Op 8 oktober is het tijd voor de eerste Popoz film.

Meer Ronnie, Polska en Boaz?
Het lijkt wel een goudentrio: Ronnie, Polska en Boaz. De mannen hebben al meerdere nummers samen uitgebracht: Zusje (album Ronnie Flex), Ravotten (album Mr. Polska) en No Way Home (single Boaz). Samen met Boaz hebben ze bovendien aan muziek gewerkt voor internationaal dancecollectief Major Lazer. Daarnaast is de single ‘Partymad’ van de drie Nederlanders uitgebracht op het label Mad Decent van Amerikaanse producer Diplo. Kortom: deze gasten gaan internationaal erg lekker!

Luister hier de single ‘Niemand’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.