MuziekNieuws

Rowwen Hèze – Geal

De heren van Rowwen Hèze komen 17 augustus met het nieuwe album “Geal”. Dit is het eerste studioalbum in zes jaar. De eerste single van dit album draagt ook de naam “Geal” en is deze week in première  gegaan.

De eerste single “Geal” is ontstaan uit een ritueel tijdens de laatste theatertour. Iemand uit het publiek krijgt daar een geluksknikker in de hand geduwd. Tijdens een concert kreeg de ernstige zieke Silvia deze knikker, die geel was. Dit was toevallig ook haar lievelingskleur en vanaf dat moment houdt ze bij elke behandeling de knikker in haar hand geklemd.

De band ging letten op gele dingen en zo kwamen zij erachter dat ze meerdere toevallige gele ontmoetingen hadden, zoals een gele bril in de etalage of met een gele ligfiets die voorbij kwam. Dit was voor Jack Poels en zijn mannen de reden om “Geal” te schrijven.

Beluister hieronder “Geal”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.