MuziekPop

Roxy Dekker – Sugardaddy

(Nieuwste Hits) – Roxy Dekker presenteert vandaag officieel haar nieuwe single ‘Sugardaddy’. Wordt dit net zo’n grote hit als ‘Satisfyer’?

Roxy Dekker’s leven heeft het afgelopen jaar een enorme wending genomen. Na haar viral succes op TikTok met de track ‘Anne-Fleur Vakantie’, die toen nog niet was uitgebracht, is ze nu een jaar verder en presenteert ze haar derde potentiele hit exclusief bij Domien op radiostation Qmusic.

Hoewel ‘Anne-Fleur Vakantie’ net de Top 40 niet haalde, wist Roxy met ‘Satisfyer’ wel de charts te bestormen. Deze track prijkte maar liefst 15 weken in de Top 40 en schopte het zelfs tot een top 10 hit. Tijdens haar optreden op de Qmusic Top 40 Awards Live in Rotterdam Ahoy liet ze het publiek trillen van enthousiasme.

Sugardaddy

Nu keert ze terug met nieuwe muziek. Hoewel ze de afgelopen weken al teasers van ‘Sugardaddy’ heeft gedeeld, is de track nu eindelijk uit. Maar dat is nog niet alles, want er blijkt nog veel meer op de plank te liggen bij Roxy.

Haar optreden tijdens Eurosonic Noorderslag aan het begin van het jaar en haar gastoptreden tijdens 3FM Serious Request waren ook hoogtepunten. Roxy was verrast en ontroerd toen ze merkte dat het hele publiek luidkeels meezong met haar nummers.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.