DanceMuziekPop

ROYA – Cruise

(Nieuwste Hits) – De Scandinavische groep ROYA hun single heet ‘Cruise’. De band heeft de track al enige tijd geteased op TikTok en heeft hiermee al meer dan 6,4 miljoen views behaald.

ROYA, het popduo uit het Deense Aarhus timmert hard aan de weg met hun energieke muziek en onweerstaanbare hits. Na het winnen van de Smukfest Livecamp en het behalen van de titel P3’s Uundgåelige met hun single ‘Kinda Sad’, heeft ROYA zich al gevestigd als een naam om in de gaten te houden. Hun dynamische en dansbare muziek heeft de aandacht getrokken van internationale muziekmedia en hen een plek bezorgd op verschillende grote Deense podia.

ROYA even voorstellen

ROYA bestaat uit Line Gade en Sebastian Igens, wiens unieke combinatie van authentieke vocalen en gedurfde producties een boeiend elektronisch popuniversum creëert. Line’s authentieke stem en eerlijke teksten weerspiegelen alle verdriet, jaloezie, naïviteit en mislukkingen die we allemaal van tijd tot tijd ervaren. Samen met Sebastian’s intense en speelse producties is ROYA een act om in de gaten te houden.

Nieuwe single Cruise

De nieuwe single ‘Cruise’ belooft net zo euforisch en meeslepend te zijn als hun eerdere werk, zoals de vorige single ‘Ain’t Just a Game’. Het nummer is perfect voor het laten gaan van je gedachten tijdens een cruise of een roadtrip. De combinatie van de dromerige melodieën en pakkende refreinen zorgt ervoor dat je volledig kunt opgaan in de muziek.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.