DanceMuziek

RSCL, Repiet & Julia Kleijn – Echo

(Nieuwste Hits) – De single ‘Echo’ van RSCL, Repiet en Julia Kleijn is één van de 13 soundtracks die je hoort in de tennis simulatiegame 2K25. De track verschijnt inmiddels ook in de hitlijsten.

Ondanks dat de single van RSCL, Repiet & Julia Kleijn vorig jaar al is uitgebracht weten nu steeds meer mensen de dansbare zomertrack te vinden.

House Sensatie RSCL

Onder de naam RSCL is Franklin van Beek de afgelopen vier jaar bezig geweest met het veroveren van de house-scene. Met tracks als ‘Lost‘ en ‘Way It Is‘ heeft hij een herkenbare sound ontwikkeld die wordt gekenmerkt door funky baslijnen, stotterende elementen en catchy zang. ‘Echo’ vormt hierop geen uitzondering en toont opnieuw RSCL’s vermogen om een dansvloer in vuur en vlam te zetten.

Creatieve duizendpoot Repiet

Repiet, alias Pieter, heeft zijn creativiteit altijd al laten zien, of het nu in zijn schilderijen en tekeningen was of nu in zijn muziekproducties. Als getalenteerde dj en producer heeft Repiet zijn naam gevestigd in de future house-scene. Met zijn bijdrage aan ‘Echo’ voegt hij zijn unieke stijl toe aan het nummer, waardoor het een frisse en eigentijdse sound krijgt.

Zangeres Julia Kleijn

Julia Kleijn maakt ‘Echo’ af met haar vocalen. De singer-songwriter uit Nederland scoort met ‘Echo’ haar eerste Billboard Top 10 en heeft gemiddeld 4,6 miljoen streams per maand op Spotify,

Soundtrack TopSpin 2k25

De single ‘Echo’ van RSCL, Repiet en Julia Kleijn is één van de 13 soundtracks die je hoort in de tennis simulatiegame 2K25. Het spel is op 26 april uitgebracht door uitgeverij Take-Two Interactive en ontwikkelaar Hangar 13.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.