MuziekPop

Ruben Annink – Horizon

(Nieuwste Hits) – Ruben Annink brengt na een jaar van stilte zijn nieuwe single ‘Horizon’ uit. Dit is de opvolger van de begin 2023 uitgebrachte single ‘Geef Me Dan Iets‘.

Ruben heeft voor deze single samengewerkt met Carlos Vrolijk en Jonathan Maridjan (Bekend van Zoë Tauran, Kevin en Jonna Fraser). In zijn nieuwe single reflecteert Ruben op het besef dat je soms beter af bent zonder je ex-partner. Hij deelt: “‘Horizon’ gaat over het beseffen dat je beter af bent zonder je ex. Soms heeft het wat tijd nodig, soms ook niet, maar vaak kan je na een tijdje goed beseffen dat je echt een stuk beter af bent zonder die persoon. Hoewel je soms nog wel die persoon of die periode kan missen, kan je wel zien dat die hele situatie heel ongezond was en dat je eigenlijk nu een stuk gelukkiger in je vel zit en een stuk gelukkiger bent überhaupt.” Met zijn oprechte en herkenbare teksten weet Ruben opnieuw een gevoelige snaar te raken bij zijn luisteraars, terwijl hij tegelijkertijd een boodschap van zelfliefde en groei uitdraagt.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.