DanceMuziekNieuws

Rudimental – Lay It All On Me ft Ed Sheeran

(Nieuwste Hits) – De producersgroep Rudimental heeft een fijne nieuwe single uit genaamd ‘Lay it all on me’. Op het nummer komt zanger Ed Sheeran langs om een moppie te zingen.

Relaxte deephouse van Rudimental
Lay it all on me van Rudimental is een vrij rustig (deep)house/dance nummer. Een nummer dat het niet verkeerd zou hebben gedaan in de zomer. Ik zie het voor me: mooi strand, lekkere biertjes, fijne cocktails en met de auto de zon tegemoet rijdt. Helaas is de zomer in ons land momenteel ver te zoeken. Misschien is het juist mooi dat we nu kunnen genieten van deze track.

Nieuw album op 2 oktober
Rudimental brengt op 2 oktober hun nieuwe album ‘We the generation’ uit. De producersgroep staat met name bekend om hun poppy drum & bass muziek. Rudimental is echter niet vies van een beetje (deep) house muziek. Dit horen we terug in de nieuwe single Lay it on me. Op deze nieuwe single toont de groep wederom hun veelzijdigheid.

Luister hier Lay it on me van Rudimental en Ed Sheeran via Spotify. Zodra er een videoclip uit is op YouTube, plaatsen we deze bij het artikel.

Edje Sheeran is lekker bezig
Ed Sheeran verzorgd de vocalen op Lay it on me. Dit doet de singer-songwriter hartstikke prima. Rudimental en Ed Sheeran hebben vaker muziek gemaakt samen. Zo heeft Rudimental de single ‘Bloodstream’ van Edje geproduceerd en deels geschreven.

Recent hoorden we Ed Sheeran op ‘Dark Times’ van R&B zanger The Weeknd. Even tussendoor: wij van Nieuwste Hits zijn trouwens groot fan van de Canadese R&B zanger The Weeknd. Ken je hem niet? Lees dan hier waarom je zijn muziek moet gaan checken.

PS: luister ook even deze zomerse house remix van Photograph van Ed sheeran gemaakt door de welbekende house-remixkoning Felix Jaehn.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.