MuziekPop

Sabrina Carpenter – Espresso

(Nieuwste Hits) – De 25-jarige Sabrina Carpenter is met haar single ‘Espresso’ hard op weg om de zomerhit van 2024 te worden. De zangers kondigt aan dat op 23 augustus haar album ‘Short n’ Sweet’ uitkomt.

Het nummer, dat momenteel in de top tien van de hitlijsten staat in meerdere landen, waaronder Nederland, barst van humor en zelfvertrouwen. De voormalig Disney-actrice zingt over hoe onweerstaanbaar ze is, vergelijkbaar met de verslavende werking van espresso. Van het nummer ‘Espresso’ heeft de zangeres inmiddels een aantal verschillende versies gemaakt.

Nieuwe Album ‘Short n’ Sweet’

Carpenter’s aankomende album ‘Short n’ Sweet’ verschijnt op 23 augustus en belooft een bijzonder project te worden. “Dit project is best speciaal voor mij en ik hoop dat het ook iets speciaals voor jou zal zijn,” schrijft Carpenter op sociale media. Het wordt haar zesde studioalbum, een indrukwekkende mijlpaal voor de zangeres en actrice, die bekend werd door haar rol in de Disney-serie ‘Girl Meets World’.

Van Disney Ster naar Pop Sensatie

Naast haar televisiewerk heeft Carpenter zich bewezen als een veelzijdige artieste met een groeiend muzikaal repertoire. Ze bracht eerder al vijf studioalbums uit en twee kortere albums, waarvan de laatste in 2023 verscheen. Afgelopen maanden was ze te zien als openingsact voor Taylor Swift tijdens ‘The Eras Tour’, maar nu is het tijd voor haar eigen spotlight met ‘Espresso’ als perfecte aftrap voor haar nieuwe muzikale era.

Zomerhit Espresso

‘Expresso’ heeft wereldwijd veel aandacht getrokken, niet alleen vanwege de catchy melodie, maar ook door de opvallende songtekst. Carpenter zingt over een jongen die verliefd op haar is en elke nacht wakker ligt omdat hij niet kan stoppen met aan haar te denken. Ze vergelijkt zichzelf met een shot espresso, iets waar mensen verslaafd aan raken. De tekst bevat speelse zinnen zoals “I’m working late ’cause I’m a singer” en “I know I Mountain Dew it for ya”, wat bijdraagt aan de charmante en humoristische toon van het nummer.

Voor taalpuristen is dit een reden voor commotie. Deze commotie zorgt voor extra publiciteit en dat draagt mede bij aan de populariteit van het nummer. Ze vinden bijvoorbeeld het veelvuldig herhaalde “That’s that me espresso” een rare vergelijking.

Oordeel zelf! Wat vind jij van het nummer?

.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.