HiphopMuziekR&B

Sachee – Darkened Skies

(Nieuwste Hits) – Op 5 april 2024 heeft de Nederlandse band Sachee hun tweede single ‘Darkened Skies’ uitgebracht. Eerder brachten ze al de track ‘Django/Brando’ uit.

Een krachtige muzikale ervaring
De leden kennen elkaar via het Conservatorium van Amsterdam en begonnen als een vriendengroep. Nu zijn ze uitgegroeid tot een energieke band die we kennen als Sachee! Met nummers die je raken en je op de been brengen, biedt Sachee een unieke muzikale ervaring. De band put uit een breed scala aan invloeden, waaronder Hip-Hop, R&B, rock en reggae. Inspiratie halen ze daarnaast uit artiesten als Anderson Paak, A Tribe Called Quest en Childisch Gambino.

Sachee: meer dan alleen een band
Sachee overstijgt het traditionele concept van een band. De negen leden vormen samen een harmonieuze eenheid, waarbij creativiteit en vernieuwing hand in hand gaan. Hun vermogen om grenzen te doorbreken en verwachtingen te overtreffen, maakt hen tot een interessante nieuwkomer in de muziekwereld.

Sachee bestaat uit:

Helena Casella – VocalsTallulah Rose – Vocals/Saxofoon
Hessel Du Mark – Rapper
Hudson Knott – Basgitaar
Max Sergeant – Drums
Ronny DeCarlo – Gitaar
Noah Hilhorst – Gitaar
Micah Graves – Toetsennist


Opkomende band in de Nederlandse muziekscene
In 2023 stonden ze zelfs in de finale van de Popronde, wat hun opkomende status in de Nederlandse muziekscene verder onderstreept. Hun voortdurende opmars belooft alleen maar meer opwindende ontwikkelingen voor de toekomst. ‘Darkened Skies’ is in elk geval veel belovend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.