DanceMuziek

Sam Feldt ft Kesha – Stronger

(Nieuwste Hits) – Sam Feldt heeft de laatste tijd niet stilgezeten. Hij brengt samen met Kesha de single ‘Stronger’ uit.

Na de release van Sam Feldt zijn laatste EP ‘Home Sweet Home‘ een ode aan het leven thuis. Kon hij de gebeurtennissen van 2020 verwerken en zich voorbereiden op een nieuwjaar. Om dit zo goed mogelijk te doen besloot hij de eerste weken van 2021 te beginnen met een social media black-out.

Sam Feldt ft. Kesha – Stronger

‘Stronger’ gaat over het overwinnen van de laatste obstakels die nog voor ons liggen voor het leven weer beter wordt maar vooral ook over groei. De groei die we als samenleving doormaken, zodat we gezamenlijk aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen. Kesha is naast vocalist ook mede componist van ‘Stronger’. De Amerikaanse singer/songwriter kun je kennen door o.a. ‘Tik Tok‘, ‘Die Young‘ en haar recente album ‘Rainbow’.

Sam Feldt: “Voor mij gaat ‘Stronger’ over een nieuw begin – over een sterker persoon worden in moeilijke tijden. Zo heb ik zelf bijvoorbeeld een pauze ingelast op mijn social media sinds de start van dit nieuwe jaar. Hierdoor kon ik me concentreren op het volgende hoofdstuk dat ik met mijn muziek wil schrijven. Ik denk dat deze samenwerking met popicoon Kesha de toon perfect zet. Ik kan niet wachten om de wereld te laten zien wat ik in petto heb voor 2021 – dit jaar wordt heel speciaal.”

Beluister hieronder ‘Stronger’.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.