MuziekPop

Sam Fender – Greasy Spoon

(Nieuwste Hits) – De Britse singer – songwriter Sam Fender is er eentje om in de gaten te houden! Hij werd ontdekt door de manager van Ben Howard.

Deze ontdekking leidde tot een groot aantal optredens! Zo stond hij in het voorprogramma van o.a. Ben Howard, Daughter, George Ezra en Nick Mulvey. Tijdens deze optredens speelde hij ook de begin dit jaar uitgebrachte single “Play God“. Deze single en ook zijn nieuwe single “Greasy Spoon” brengt de 21-jarige Brit uit in eigen beheer!

Eurosonic

Deze man die beschikt over hele goede vocalen en liedjes die balanceren tussen euforisch en hartverscheurend laat pop, folk en gospel samensmelten. Dit is ook BBC Radio 1 niet ontgaan. De zender riep “Greasy Spoon” uit tot ‘BBC Introducing Track of the Week’. Ook gaat het gerucht dat hij een op Eurosonic 2018 optreedt. Een man om in de gaten te houden dus!

Beluister hieronder “Greasy Spoon”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.