MuziekNieuws

Sam Smith – Make It To Me

Sam Smith(Nieuwste Hits) – De Britse singer-songwriter Sam Smith is de winnaar van de BBC Sound of 2014! Zijn debuutalbum ‘In A Lonely Hour’ komt 26 mei uit. Als opwarmertje heeft hij alvast de tweede single “Make It To Me” uitgebracht.

In Nederland kan zijn single “Money On My Mind” op steeds meer airplay rekenen. Helemaal nu hij is uitgeroepen tot winnaar van de BBC Sound Of 2014 is de aandacht enorm. Toch heeft hij er voor gekozen om alvast een nieuwe single uit te brengen. “Make It To Me” is een piano ballad die Sam Smith samen schreef met de mannen van Disclosure. Beide singles zijn afkomstig van het nog te verschijnen debuutalbum ‘In A Lonely Hour’.

De mannen hebben eerder samengewerkt op het nummer “Latch” van Disclosure. Daarop  verzorgde Sam Smith de vocals. Maar de meeste mensen zullen Sam Smit kennen van de zomerhit  “La La La” van Naughty Boy.

Beluister hieronder “Make It To Me”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.