DanceMuziek

San Holo – It Hurts!

(Nieuwste Hits) – Op 21 mei verschijnt het nieuwe album ‘bb u ok?” van San Holo! Van dit album brengt hij nu de derde single “It Hurts!” uit.

Dit is de opvolger van de titeltrack “bb u ok?” en “Find Your Way” met Bipolar Sunshine. Relatieproblemen waren de inspiratie voor de nieuwe single. “I still can’t find the right words”, zo klinkt het. “The only thing that I’ve learned, it’s only real when it hurts.” Toen het nummer tot stand kwam, zei iedereen die er aan had meegewerkt ‘ja, we hebben dit allemaal meegemaakt’. Soms zijn relaties intens pijnlijk maar tegelijkertijd intens mooi”, zo zegt San Holo over de track.

Nieuwe album “bb u ok?

Op 21 mei komt het album uit met daarop twintig tracks. Op deze tracks duikt San Holo diep in vraagstukken over liefde, vriendschap en het leven. Hij nam het album op in een Airbnb in Echo Park, Los Angeles. Muzikaal bouwt San Holo op het album een compleet eigen wereld, met afwisselende soundscapes en full-band composities. De eerste drie singles klinken al veelbelovend dus wij zijn bij Nieuwste Hits nieuwsgierig naar het complete album.

Beluister hieronder “It Hurts”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.