IndieMuziek

Sarah & Julia – Mount Fuji

(Nieuwste Hits) – De getalenteerde Amsterdamse zussen Sarah & Julia stonden begin van het jaar al op Noorderslag. Nu kondigen ze hun debuut EP ‘How We Go Back To Being Normal?’ aan.

De zusses zijn al van jongs af aan bezig met het ontwikkelen van hun artistieke talent. Hoewel ze begonnen met acteren in verschillende series, films en theatervoorstellingen in Nederland, vonden ze uiteindelijk hun ware passie in muziek. Met hun nieuwe single ‘Mount Fuji’ laten ze zien wat voor indrukwekkende songwriters ze zijn, waarbij ze elementen van pop en folk moeiteloos combineren met hun betoverende harmonieën.

How Do We Go Back To Being Normal?

Hun aankomende debuut-EP ‘How Do We Go Back To Being Normal?’ belooft een verfrissend geluid te brengen in de indie-folk scene. Met de focus op akoestische gitaar en hun kenmerkende tweestemmige harmonieën, brengen Sarah & Julia een mix van nostalgische en eigentijdse geluiden. Geïnspireerd door artiesten als Phoebe Bridgers, Adrianne Lenker en Joni Mitchell, gebruiken ze hun muziek niet alleen om naar binnen te kijken, maar ook als een manier om verder te reizen dan zichzelf.

De EP, gepland voor release op 10 april 2024, belicht thema’s van onafhankelijkheid en omgaan met verandering. Het vertelt een verhaal van nostalgie naar een tijd waarin alles eenvoudig leek, maar ook van het herdefiniëren van de relatie met hun ouders. We kennen natuurlijk al de single ‘Cairngorms‘ van ze. Als voorproefje van hun nieuwe EP is de nieuwe single ‘Mount Fuji’ nu al uit om van te genieten. Met dit veelbelovende debuut lijken Sarah & Julia klaar te zijn om een blijvende indruk achter te laten in de muziekwereld.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.